Kwaliteit

Wij stellen voor u de tussentijdse cijfers of jaarrekening op.

Belasting aangifte

Als u uw cijfers aan ons toevertrouwt weet u zeker dat aangiftes sneller gedaan worden en uw cijfers sneller inzichtelijk zijn.

i

Accountancy

Ruime ervaring en een zeer uitgebreid dienstenpakket op het gebied van accountancy.

Aangifte van je dividendbelasting

Dividendbelasting houdt in dat je jaarlijks een aangifte van je dividenduitkering indient bij de belastingdienst. Op deze dividenduitkering dien je namelijk 15% belasting te betalen. Peeters Belastingadvies, Financiën en Administratie uit Etten-Leur helpt je graag om deze dividendbelasting correct aan te geven.

Een correcte dividendbelasting dankzij onze hulp bij de aangifte

Heb je een vennootschap en wil je graag winst uitkeren aan de aandeelhouders? Dan moet er een aangifte van dividendbelasting worden opgesteld en ingediend. Een vennootschap kan ervoor kiezen om zelf de dividendbelasting voor haar rekening te nemen voor haar aandeelhouders. De aandeelhouders kunnen de dividendbelasting vervolgens in mindering brengen in de eigen privéaangifte. Als ervaren belastingadviseur uit Etten-Leur helpen wij je graag om deze belasting correct aan te geven. Eén van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een gespecialiseerd belastingadvieskantoor is dat je ervan verzekerd bent dat alle actuele ontwikkelingen op de voet gevolgd worden en op de juiste wijze én het juiste moment dividend uitgekeerd wordt. Mochten er wijzigingen zijn op het gebied van de aangifte dividendbelasting dan passen wij dit direct optimaal voor onze klanten toe. Ook voor de aangifte van je vennootschapsbelasting reken je op onze experts.

Maak het jezelf gemakkelijk met onze hulp

We analyseren uw dividenduitkeringen, bronbelastingen en eventuele verdragen ter voorkoming van dubbele belasting. Op basis van deze gegevens berekenen we de verschuldigde dividendbelasting en zorgen we ervoor dat deze in overeenstemming is met de geldende voorschriften. Zo zorgen we ervoor dat de aangifte van je dividendbelasting correct gebeurt. Maak snel een afspraak met onze experts!

Contactformulier

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties