Kwaliteit

Wij stellen voor u de tussentijdse cijfers of jaarrekening op.

Belasting aangifte

Als u uw cijfers aan ons toevertrouwt weet u zeker dat aangiftes sneller gedaan worden en uw cijfers sneller inzichtelijk zijn.

i

Accountancy

Ruime ervaring en een zeer uitgebreid dienstenpakket op het gebied van accountancy.

Fiscaal advies

Een goed fiscaal advies valt of staat met de betrokkenheid van het belastingadvieskantoor. Bij Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties functioneren wij niet alleen als sparringpartner, maar bieden wij tevens totaaloplossingen op het gebied van financiën, boekhouding en fiscaal advies. Wij spelen met onze ondernemende werkwijze constant in op de recente ontwikkelingen op deze gebieden. Ons fiscaal en belastingadvies is dus altijd proactief opgesteld op basis van de kansen en risico’s die jouw niche biedt. Ben je op zoek naar een belastingadviseur in de omgeving van Zevenbergen, Zundert, Prinsenbeek, Hoeven of Rucphen? Dan helpen wij je graag aan fiscaal advies volledig op maat van jouw onderneming.

Ontvang fiscaal belastingadvies op maat van gespecialiseerde adviseurs

Of het nu gaat om de aangifte van de btw of dividendbelasting of het ontvangen van fiscaal advies voor jouw vennootschap – wij ontzorgen je graag. De diensten die wij als belastingadviseur aanbieden voor ondernemers in het mkb-segment zijn zeer uiteenlopend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Fiscaal advies geven over de belastingpositie van de mkb-ondernemer, agro-ondernemer en particulier
  • Beoordelen en oplossen van uw belastingvraagstukken
  • Begeleiden van herstructureringen en bedrijfsopvolging
  • Begeleiden van belastingcontroles en fiscale conflicten
  • Verzorgen en aangeven van aangiften vennootschapsbelasting, btw en dividendbelasting voor ondernemers
  • Verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en loonbelasting
  • Verzorgen van aangiften schenkbelasting en erfbelasting

Hieronder leggen wij enkele van onze diensten meer diepgaand uit, zodat je precies weet waar onze expertise ligt.

Ondernemers ondersteunen met aangifte van de btw en aangeven omzetbelasting

Een van de veelvoorkomende belastingen die ondernemers moeten aangeven, is de btw-aangifte. Dit is de belasting die wordt geheven op de verkoopprijs van een product of dienst.  De juiste btw-tarieven die ondernemers moeten toepassen op hun btw-administratie kan van situatie tot situatie en van factuur tot factuur anders zijn. Wij blijven continu op de hoogte van alle actualiteiten en zorgen er als betrokken belastingadvieskantoor voor dat jouw btw-aangifte altijd in orde is.

Aangifte vennootschapsbelasting

Als eigenaar van een bv dien je aangifte vennootschapsbelasting te doen, belasting die wordt betaald over de winst per boekjaar. Het recht van de fiscus om deze belasting te innen is vastgelegd in de Wet op de vennootschapsbelasting 1969. Bij belastingadvieskantoor Peeters regelen wij graag alle zaken en informeren over adviesmogelijkheden omtrent de aangiftevennootschapsbelasting voor jouw bedrijf. Wij blijven namelijk constant op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van de vennootschapsbelasting en herkennen de kansen én risico’s op jouw aangifte.

Besteed de aangifte dividendbelasting uit

Heb je een vennootschap en wil je graag winst uitkeren aan de aandeelhouders? Dan moet er een aangifte dividendbelasting worden opgesteld en ingediend, zoals vastgelegd in de Wet op de dividendbelasting 1965. Een vennootschap kan ervoor kiezen om zelf de dividendbelasting voor haar rekening te nemen voor haar aandeelhouders. De aandeelhouders kunnen de dividendbelasting in mindering mogen brengen in de eigen privéaangifte. Eén van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een gespecialiseerd belastingadvieskantoor is dat je ervan verzekerd bent dat alle actuele ontwikkelingen op de voet gevolgd worden en op de juiste wijze én het juiste moment dividend uitgekeerd wordt. Mochten er wijzigingen zijn op het gebied van de aangifte dividendbelasting dan passen wij dit direct optimaal voor onze klanten toe.

 

Maak de keuze voor fiscaal advies en ontzorging

Bevindt jouw bedrijf zich in de regio Zevenbergen, Zundert, Prinsenbeek, Hoeven of Rucphen en ben je op zoek naar een perfect gekwalificeerde én betrokken belastingadviseur? Dan staan we klaar om je van praktisch en helder fiscaal belastingadvies te voorzien, volledig toegespitst op jouw branche en/of niche. Laten we kennismaken onder het genot van een kop koffie. Bel naar 076 504 04 56 en plan een afspraak in met een van onze belastingadviseurs. Dan halen we samen het beste uit jouw onderneming.

Contactformulier

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties