Over ons

Over Ons

Missie

Peeters draagt bij aan het succes van jouw onderneming. Wij adviseren, ontzorgen en informeren ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op financieel en juridisch gebied. Je herkent onze werkwijze aan:

  • Praktische en heldere adviezen;
  • Betrokkenheid bij jouw onderneming, we kennen de ins en outs en functioneren als sparringpartner.
  • Ondernemende werkwijze, wij spelen proactief in op kansen en risico´s.
  • Een eerlijke prijs.
Wouter Peeters

Wouter Peeters

Belastingadviseur en mede-eigenaar

Na het behalen van zijn Master-titel Belastingrecht heeft Wouter zes jaar ervaring opgedaan bij een gerenommeerd belastingadvieskantoor. Vanuit zijn financiële en fiscale kennis is Wouter gedreven om het beste resultaat voor de ondernemer na te streven. Vooral het persoonlijk contact en de vraagstukken waar ondernemers mee te maken krijgen spreken hem erg aan.
Wouter is gepassioneerd liefhebber van voetbal en tennis.

Ad Peeters

Ad Peeters

Belastingadviseur en mede-eigenaar

Als oprichter van Peeters heeft Ad ruime ervaring. Hierdoor is hij in staat om creatieve en praktische oplossingen te bedenken voor financiële vraagstukken om zo de ondernemer te helpen.

Zijn grootste hobby is fietsen op zijn racefiets en geniet hij erg van de momenten met zijn familie.

Henk Stoffelen

Henk Stoffelen

Relatiebeheerder

Henk houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Met zijn jarenlange ervaring ondersteunt hij ondernemers bij administratieve en fiscale vraagstukken.

Henk is sportliefhebber en vindt het leuk om in zijn vrije tijd een mooie ronde te fietsen.

Wouter Groeneweg

Wouter Groeneweg

Salarisadministrateur- en adviseur

Wouter verzorgt de salarisadministratie voor de ondernemers. Denk hierbij aan het maken van salarisstroken, loonaangiften en het geven van advies op het gebied personeelszaken.
Wouter is daarnaast erg leergierig, hij volgt de opleiding tot Register Belastingadviseur. Verder is Wouter autoliefhebber en gaat graag naar zee met zijn gezin.

Karin Snepvangers

Karin Snepvangers

Relatiebeheerder Agro

Karin verzorgt de financiële administratie en aangiften van onze agrarische ondernemers. Karin heeft jarenlange ervaring in de agro-sector en is voor de agro-ondernemers de ideale sparringspartner.

Ook in haar vrije tijd houdt Karin van aanpakken, zo houdt ze van klussen aan haar huis en motor.

Aga Vermeeren

Aga Vermeeren

In memoriam 14-09-2020

Aga stelt jaarrekeningen samen en verzorgt belastingaangiften. Ze krijgt energie van het puzzelen met cijfers en het contact met ondernemers.

Haar vrije tijd vult Aga graag met lange wandelingen en gezellige etentjes met vrienden en familie.

Nancy Roovers

Nancy Roovers

Administratief Medewerkster

Nancy verzorgt met veel plezier administraties en weet wat ondernemen betekent. Samen met haar man heeft ze jarenlang een bloemenzaak gerund. Nancy houdt van het sociale contact met klanten.

Nancy geniet van lange wandelingen met haar partner en hond.

Marijke Peeters

Marijke Peeters

Administratief Medewerkster en secretaresse

Marijke vindt het als secretaresse prettig om contact te hebben met klanten. Ook zorgt zij dat alles binnen kantoor op rolletjes loopt. Daarnaast verzorgt Marijke met veel plezier administraties en weet al jarenlang samen met haar partner Ad Peeters wat ondernemerschap inhoudt.

Marijke houdt van tennissen en past graag op haar kleinkind.