Salarisadministratie

Bij ons salarisadministratiekantoor uit Etten-Leur zijn bedrijven welkom voor het ontvangen van advies en ontzorging omtrent loonadministratie. Door proactief in te spelen op kansen en risico’s, formuleren we praktische en heldere adviezen omtrent salarisadministratie waarmee we bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Bovendien zorgen we er bij Peeters Belastingadvies, Financiën en Administraties voor dat ons loonadministratiekantoor alle gegevens tijdig en correct indient bij de belastingdienst. Zo kan jij je bezighouden met datgene waar jij goed in bent: ondernemen.

Welke diensten biedt ons salarisadministratiekantoor aan?

Peeters Belastingadvies, Financiën en Administraties is een salarisadministratiekantoor dat uiteenlopende diensten verzorgt. Bij onze salarisadministratie leggen we steeds de nadruk op persoonlijk contact, zodat we precies weten waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Ons loonadministratiekantoor regelt onder meer:

  • Het verzorgen van de loonadministratie zodat de belastingdienst inzicht heeft in de correcte gegevens van je medewerkers en diens loonbetalingen.
  • Het verzorgen van aangiften van de loonbelasting, zodat precies duidelijk is welke zaken je onbelast mag vergoeden en welke afdrachtsverminderingen mogelijk zijn.
  • Het opstellen van (nieuwe) arbeidsovereenkomsten die voldoen aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Ook passen we deze ontwikkelingen én kansen toe op de huidige arbeidsovereenkomsten.
  • Het verzorgen van ziek- en herstelmeldingen van jouw personeel.
  • Loonadvies proactief signaleren en toepassen zodat jij als ondernemer loonkosten bespaart.

Bij ons administratiekantoor ben je dus zeker dat je salarisadministratie volledig correct verloopt. Daarenboven reken je bij ons op juridisch en financieel advies omtrent je loonadministratie.

Laten we kennismaken in ons loonadministratiekantoor

Bij ons betrokken loonadministratiekantoor ontvangen zzp’ers en mkb’ers volledige ontzorging. Als accountant gevestigd in Etten-Leur helpen bedrijven uit de wijde omgeving van Etten-Leur, Breda en Roosendaal graag verder tegen een eerlijke prijs. Laten we onder het genot van een kop koffie kennismaken in ons salarisadministratiekantoor! Ontdek onze mogelijkheden omtrent loonadministratie om het beste resultaat voor jouw onderneming te bereiken. Bel naar 076 504 04 56 om een afspraak te maken met onze experts omtrent salarisadministratie.

Neem contact op

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties