Salarisadministratie

Loon- en salarisadministratie

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties is een salarisadministratiekantoor waar bedrijven welkom zijn voor het ontvangen van advies en ontzorging omtrent salaris- en loonadministratie. Door proactief inspelen op kansen en risico’s formuleren we praktische en heldere adviezen waarmee we bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Bovendien zorgen we ervoor dat ons loonadministratiekantoor alle gegevens tijdig en correct indient bij de Belastingdienst, zodat jij je bezig kunt houden met je waar je goed in bent, ondernemen.

Welke diensten biedt ons loon- en salarisadministratiekantoor aan?

In Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties vind je een salarisadministratiekantoor dat uiteenlopende diensten verzorgt. Dit doen wij altijd op basis van persoonlijk contact, zodat we precies weten waar behoefte aan is bij een bedrijf. Ons loonadministratiekantoor regelt:

  • Het verzorgen van loonadministraties zodat de Belastingdienst inzicht heeft in de correcte gegeven van je medewerkers en dienst loonbetalingen.
  • Het verzorgen van aangiften loonbelasting zodat precies duidelijk is welke zaken je onbelast mag vergoeden en afdrachtsverminderingen mogelijk zijn.
  • Het opstellen van (nieuwe) arbeidsovereenkomsten die voldoen aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Ook passen we deze ontwikkelingen én kansen toe op de huidige arbeidsovereenkomsten.
  • Het verzorgen van ziek- en herstelmeldingen van jouw personeel.
  • Loonadvies proactief signaleren en toepassen zodat jij als ondernemer loonkosten bespaart.

Laten we kennismaken en de mogelijkheden ontdekken

Bij ons betrokken salaris- en loonadministratiekantoor ontvangen zzp’ers en mkb’ers volledige ontzorging. Wij helpen bedrijven uit de wijde omgeving van Etten-Leur, Breda en Roosendaal graag verder tegen een eerlijke prijs. Laten we onder het genot van een kop koffie kennismaken en ontdek de mogelijkheden van ons loonadministratiekantoor om het beste resultaat voor jouw onderneming te bereiken. Bel naar 076 504 04 56 om een afspraak te maken met de experts van salarisadministratiekantoor Peeters.  

Neem contact op

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties