Kwaliteit

Wij stellen voor u de tussentijdse cijfers of jaarrekening op.

Belasting aangifte

Als u uw cijfers aan ons toevertrouwt weet u zeker dat aangiftes sneller gedaan worden en uw cijfers sneller inzichtelijk zijn.

i

Accountancy

Ruime ervaring en een zeer uitgebreid dienstenpakket op het gebied van accountancy.

Financieel en juridisch advies

Bij ons financieel en juridisch advieskantoor hechten we er groot belang aan om het beste resultaat voor iedere ondernemer neer te zetten. Dit doen wij niet alleen aan de hand van financieel en juridisch advies, maar ook door het opstellen van (financiële) rapportages en overeenkomsten die constant voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Alsmede financiële planning voor zowel particulieren als ondernemingen. Bedrijven uit de wijde omgeving van Etten-Leur, Breda en Roosendaal assisteren wij op persoonlijke wijze met praktische, heldere adviezen en duidelijke financiële rapportages. Wat mogen we voor jou betekenen?

Waar is ons juridisch advieskantoor in gespecialiseerd?

Wat betekenen we op financieel én juridisch terrein voor jouw bedrijf? Naast het geven van financieel en juridisch advies en het opstellen van financiële rapportages dragen wij er graag aan bij om het beste uit jouw onderneming te halen. Dit doen we door ondernemers in het mkb te informeren én te ontzorgen met onze diensten. Van belastingadvies tot het verzorgen van de volledige salarisadministratie, bij Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties vind je een totaaloplossing.

In welke juridische gebieden zijn wij gespecialiseerd?

De medewerkers van ons juridisch advieskantoor kennen meerdere specialisatiegebieden. Zo leveren we (licht) juridisch advies op het gebied van onder andere:

  • Ondernemingsrecht: iedereen, van zzp’er tot bv, is bij ons welkom voor advies en het opstellen van financiële rapportages
  • Agrarisch recht: voor landbouwbedrijven geldt vaak uitzonderlijke regelgeving, dus kun je bij ons terecht voor advies op maat
  • Arbeidsrecht: verzeker jezelf van sluitende arbeidsovereenkomsten die duidelijk zijn voor zowel werkgever als werknemer
  • Sociale zekerheid: stel de voorwaarden en verplichtingen met betrekking tot sociale zekerheid op correcte wijze op

Door de brede specialisatie van onze medewerkers wordt het opstellen en beoordelen van uiteenlopende overeenkomsten allemaal onder één dak uitgevoerd. Dankzij onze betrokkenheid bij zowel jouw bedrijf alsmede de ontwikkelingen op juridisch gebied, ben je verzekerd van de ideale sparringpartner tegen een eerlijke prijs.

Ontdek complete ontzorging en advies op maat voor jouw bedrijf

We maken graag een keer kennis om alles te ontdekken over jouw bedrijf. Ondernemers uit omgeving Zevenbergen, Zundert, Prinsenbeek, Hoeven en Rucphen – we staan voor jullie klaar met advies op maat en complete ontzorging. Kom langs op ons advieskantoor voor een kop koffie, dan halen we aan de hand van financieel en juridisch advies op maat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten. Bel naar 076 504 04 56 om een afspraak te maken.

Contactformulier

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties