Online Samenwerken

Online samenwerken

Klik hier om door te gaan naar de website van Accounting Online UNIT 4 Multivers

Online Samenwerken en Boekhouden

Door gebruik te maken van de Accounting online software van UNIT 4 voor de boekhouding hebben wij online toegang tot jouw administratie, en jij ook. Dit stelt ons in staat om snel rapportages op te stellen, eventuele correcties aan te brengen of een beoordeling uit te voeren waarna we de resultaten direct bespreekbaar maken. Op deze manier werken we efficiënt samen en is de actuele situatie van het bedrijf altijd beschikbaar. Zo maken we online boekhouden gemakkelijk. Wij zorgen voor betrouwbaarheid en over updates en back-ups heb je geen zorgen! Meld jezelf bij ons en wij regelen de beschikking over boekhouding in een veilige en betrouwbare omgeving.

Combineer je boekhouding met een uitgebreide bankkoppeling

De bankkoppeling betekent dat de mogelijkheid bestaat om het online boekhouden te combineren met de online dienst van de banken. Dan koppelen wij jouw bankrekening namelijk aan de administratie in de online omgeving. Dit resulteert in 24/7 up-to-date financieel inzicht.

Koppel een scan- en herkensoftware

Er is ook een koppeling mogelijk met de scan- en herkensoftware van Basecone. Dit is een cloud-oplossing waarmee je eenvoudig (papieren) facturen en bonnetjes in de boekhoudsoftware kunt aanleveren met een app op je smartphone of per e-mail.

De voordelen van online boekhouden met UNIT 4

Online boekhouden met de Accounting software van UNIT 4 kent meerdere voordelen. Denk hierbij aan het volgende:

  • De bankmutaties worden dagelijks automatisch naar de financiële administratie verzonden. De gegevens zijn dus dagelijks up-to-date.
  • Door gebruik te maken van de software is het overtypen of handmatig downloaden en importeren van bankmutaties verleden tijd.
  • Maak je geen zorgen meer over de volledigheid of fouten in de aan te leveren transacties. UNIT 4 Multivers Online zorgt namelijk op een veilige manier voor de ideale samenwerking met jouw bank.

Haal het beste uit je onderneming

Wij helpen graag ondernemers uit de wijze omgeving van Etten-Leur, Breda en Roosendaal. Wil je graag een afspraak inplannen om de mogelijkheid tot online boekhouden voor jouw bedrijf te bespreken? Maak een afspraak door te bellen naar 076 504 04 56. Wij helpen je graag om het beste uit je onderneming te halen.

Neem contact op

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties