Boekhouding en administratie

Boekhouding en administratie

Iedere ondernemer is zich bewust van het belang van een duidelijke boekhouding en goed op orde zijnde btw-administratie. Enerzijds geeft het een duidelijk inzicht in de huidige financiële situatie waarin jouw bedrijf zich bevindt, anderzijds wordt de aangifte en controle vanuit de Belastingdienst of andere instanties eenvoudiger wanneer alles op de juiste manier inzichtelijk is. Ons boekhouding- en administratiekantoor speelt proactief in op de kansen en risico’s die jouw onderneming voortbrengt, zonder de actuele wet- en regelgeving op het gebied van boekhouding uit het oog te verliezen.

Wat zijn de mogelijkheden bij ons boekhouding- en administratiekantoor?

Wanneer administratief werk niet jouw expertise is, begrijpen we dat het opzetten van een correcte boekhouding en administratie een struikelblok voor jouw zzp- of mkb-bedrijf kan zijn. Daarom biedt ons boekhouding- en administratiekantoor verschillende diensten aan, zoals:

  • Het begeleiden van startende ondernemers bij het opzetten van een goede boekhouding bij de oprichting van het bedrijf.
  • Het inrichten van complete administraties voor bedrijven in het mkb-segment volgens de laatste richtlijnen.
  • Het aanbieden van online boekhouden via UNIT4 in een veilige, betrouwbare omgeving.
  • Het verwerken van boekhoudingen en financiële administraties zodat deze goed inzichtelijk zijn voor belanghebbende partijen.
  • Het opstellen van jaarrapporten aan de hand van de laatste richtlijnen.
  • Het opstellen van tussentijdse cijfers aan de hand van de laatste richtlijnen.
  • Het opstellen van (liquiditeits)prognoses aan de hand van de laatste richtlijnen voor bijvoorbeeld banken bij het aanvragen van een lening.

Ontdek de totaaloplossing op basis van persoonlijk contact

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties is hét boekhouding- en administratiekantoor als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor jouw bedrijf tegen een eerlijke prijs. We maken graag kennis met je en ontdekken hoe we samen het beste uit jouw bedrijf halen. Dit doen we altijd op basis van persoonlijk contact. Bel daarom naar 076 504 04 56 om een afspraak in te plannen voor jouw bedrijf uit de wijde omgeving van Breda, Etten-Leur en Roosendaal.

Neem contact op

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties