Boekhouding en administratie

Een goed boekhoudingkantoor en administratiekantoor is onontbeerlijk voor elke onderneming. Het is immers erg belangrijk om je boekhouding en btw-administratie op orde te hebben. Een goede boekhouding geeft enerzijds een duidelijk inzicht in de huidige financiële situatie van jouw bedrijf, anderzijds vereenvoudigt het de aangifte en controle vanuit de Belastingdienst of andere instanties. Ben je op zoek naar een goede boekhouder of administratiekantoor in regio Etten-Leur, Breda of Roosendaal? Dan zit je goed bij Peeters Belastingadvies, Financiën en Administraties. Ons administratie- en boekhoudingkantoor zorgt ervoor dat jouw boekhouding steeds tot in de puntjes in orde is.

Wat zijn de mogelijkheden bij ons boekhoudingkantoor?

Wanneer administratief werk niet jouw expertise is, begrijpen we dat het opzetten van een correcte boekhouding en administratie een struikelblok voor jouw zzp- of mkb-bedrijf kan zijn. Daarom biedt ons boekhouding- en administratiekantoor verschillende diensten aan, zoals:

  • Het begeleiden van startende ondernemers bij het opzetten van een goede boekhouding bij de oprichting van het bedrijf.
  • Het inrichten van complete administraties voor bedrijven in het mkb-segment volgens de laatste richtlijnen, inclusief salarisadministratie.
  • Het aanbieden van online boekhouden via UNIT4 in een veilige, betrouwbare omgeving.
  • Het verwerken van boekhoudingen en financiële administraties zodat deze goed inzichtelijk zijn voor belanghebbende partijen.
  • Het opstellen van jaarrekeningen aan de hand van de laatste richtlijnen.
  • Het opstellen van tussentijdse cijfers aan de hand van de laatste richtlijnen.
  • Het opstellen van (liquiditeits)prognoses aan de hand van de laatste richtlijnen voor bijvoorbeeld banken bij het aanvragen van een lening.

Je rekent ook steeds op onze boekhouder voor financieel advies. Onze ruime ervaring stelt ons steeds in staat om je de juiste begeleiding te bieden.

Blijf steeds op de hoogte dankzij online boekhouden

Onze boekhouder maakt gebruik van cloudsoftware. Zo hebben niet alleen wij, maar ook jijzelf steeds toegang tot je administratie. Dankzij deze online samenwerking houd jij steeds het overzicht over de financiële situatie van je bedrijf. Door online te boekhouden, kunnen wij ook heel snel duidelijke rapportages opstellen en beoordelingen uitvoeren. Zo helpt ons administratiekantoor je om je boekhouding te optimaliseren. Online boekhouden heeft dus alleen maar voordelen!

Ontdek de totaaloplossing op basis van persoonlijk contact

Peeters Belastingadvies, Financiën en Administraties is hét boekhoudingkantoor en administratiekantoor als je op zoek bent naar een totaaloplossing voor jouw bedrijf tegen een eerlijke prijs. Onze accountant in Etten-Leur maakt graag kennis met je om te ontdekken hoe we samen het beste uit jouw bedrijf halen. Dit doen we altijd op basis van persoonlijk contact. Bel daarom naar 076 504 04 56 om een afspraak in te plannen met onze boekhouder.

Neem contact op

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties