Kwaliteit

Wij stellen voor u de tussentijdse cijfers of jaarrekening op.

Belasting aangifte

Als u uw cijfers aan ons toevertrouwt weet u zeker dat aangiftes sneller gedaan worden en uw cijfers sneller inzichtelijk zijn.

i

Accountancy

Ruime ervaring en een zeer uitgebreid dienstenpakket op het gebied van accountancy.

De jaarrekening laten opstellen

Een jaarrekening of aangifte opstellen is verplicht voor elke onderneming. Of je nu eigenaar bent van een stichting of een besloten vennootschap, een jaarrekening en/of belastingaangifte opstellen moet elk jaar gebeuren. Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties helpt je hierbij. Al jaren hebben wij ervaring in het opstellen van jaarrekeningen, waarbij we altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving volgen om jouw jaarrekening perfect af te leveren.

Vijf redenen waarom je een jaarrekening moet opstellen

Een jaarrekening opstellen is elk jaar voor veel organisaties een stressvolle periode. Wat moet erin staan? Zijn alle facturen en bonnetjes er nog? En ben je niets vergeten? Dit zijn enkele vragen die door het hoofd van elke ondernemer gaan. Weet je waarom het opstellen van een jaarrekening zo belangrijk is? Ten eerste is het verplicht volgens de Nederlandse wet. Een jaarrekening vormt namelijk de basis van elke onderneming en geeft de actuele gezondheid van jouw bedrijf weer. Maar er zijn nog vier redenen waarom het opstellen van een jaarrekening zo belangrijk is, namelijk:

Laat een jaarrekening opstellen door een betrouwbare partij

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties zorgt ervoor dat je jaarrekening volledig en correct wordt opgesteld. De balans, winst- en verliesrekening en een toelichting op beide overzichten wordt duidelijk en helder aangeleverd. Wil je een afspraak maken voor het opstellen van een jaarrekening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 504 04 56.

Contactformulier

Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties